Barngruppen

Vi jobbar i en lugn och trevlig hemmiljö med en barngrupp där varje barn får chans att utvecklas individuellt och i sin egna takt. Vi har en bra relation till våra barn, vi leker tillsammans, vi skapar, målar, gör roliga saker, exprimenterar, utforskar och är påhittiga och kreativa. Vi jobbar med olika övningspapper tillsammans med barnen, vi förbereder varje barn inför den kommande skolstarten genom att lära ut grunderna, som att lära sig bokstäverna, tal, skriva sina namn ect. Vilket både barnen och vi tyker är jätte kul.

Efterom vi är två som jobbar i en mindre barngrupp så har vi en stor fördel att hinna med varje barn, att kunna ge varje barn egen tid är väldigt speciellt.

Viktigt för oss är att barnen ska känna trygghet, delaktighet, solidaritet och ansvar.

 

Är ni intresserad av att ha ditt/ert barn här hos oss, hör av er så är ni välkomna att hälsa på oss! Vi tar emot barn från 1 års ålder och uppåt.

Barnplaceringen går via Värmdö Kommuns hemsida och likaså avgiften betalar man in till Värmdö Kommun, den sköter dom också och det är precis samma taxa hos oss, ingen skillnad, även fast vi är fristående.

Hur man ansöker till oss:

Först är ni välkomna att höra av er till oss så vi kan träffas och ni får se hur vi har det här hos oss, och vilka vi är och vill ni ha ert barn här så ansöker man via Värmdö Kommuns hemsida. Pedagogisk omsorg och det finns blanketter att fylla i på hemsidan och då väljer man oss som ett alternativ där (Hedmans Familjedaghem). 🙂